Δεν υπάρχει άλλος σίγουρος δρόμος σωτηρίας, εκτός από το να εξομολογείται ο καθένας σε πατέρες με πολλή διάκριση και από αυτούς να παίρνει οδηγίες για την αρετή και να μην ακολουθεί το δικό του θέλημα.

(Άγιος Ιωάννης Κασσιανός ο Ρωμαίος.)







Τούτον Δανιήλ υιόν ανθρώπου λέγει είναι, ερχόμενον πρός τον Πατέρα, και πάσαν την κρίσιν και την τιμήν παρ'εκείνου υποδεχόμενον

(Αποστολικαί Διαταγαί, Ε΄, ΧΧ 10, ΒΕΠ 2,92)
Αγία τριάδα


Εθεώρουν έως ότου θρόνοι ετέθησαν και παλαιός ημερών εκάθητο, και το ένδυμα αυτού λευκόν ωσεί χιών, και η θρίξ της κεφαλής αυτού ωσεί έριον καθαρόν... εθεώρουν εν οράματι της νυκτός και ιδού μετά των νεφελών του ουρανού ως υιός ανθρώπου ερχόμενος ην και έως του παλαιού των ημερών εφθασε...

(Δανιήλ Ζ', 9 και 14)



"Πιστεύοντες εις ένα Θεόν εν Τριάδι ανυμνούμενον, τας τιμίας Αυτού εικόνας ασπαζόμεθα."

(Πρακτικά εβδόμης Οικουμενικής συνόδου, Τόμος Β' σελ. 883)

Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

Εφαρμογή του νόμου της σαρία στην χριστιανική Ουκρανία...

Τρίτη 31 Μαΐου 2011

Ο νόμος της Σαρία και στην Ουκρανία. Λιθοβόλησαν μέχρι θανάτου 19χρονη μουσουλμάνα γιατί πήρε μέρος σε διαγωνισμό ομορφιάς



Μια έφηβη μουσουλμάνα κοπέλα λιθοβολήθηκε μέχρι θανάτου χάριν του «νόμου της Σαρία», επειδή συμμετείχε σε διαγωνισμό ομορφιάς στην Ουκρανία.

Η 19χρονη Katya Koren, βρέθηκε νεκρή σε ένα χωριό στην περιοχή της Κριμαίας κοντά στο σπίτι της.

Φίλοι της είπαν ότι της άρεσε να φοράει μοντέρνα ρούχα και είχε έρθει έβδομη σε έναν διαγωνισμό ομορφιάς. Το κακοποιημένο σώμα της θάφτηκε σε ένα δάσος και βρέθηκε μία εβδομάδα μετά την εξαφάνισή της.

 
Φώτο: Η Katya Koren ζούσε στην περιοχή Κριμαία της Ουκρανίας, όπου το σώμα της βρέθηκε θαμμένο στο δάσος

Η αστυνομία ερευνά τις συνθήκες του φόνου και ισχυρίζεται ότι τρεις νεαροί μουσουλμάνοι την σκότωσαν υποστηρίζοντας ότι ο θάνατός της ήταν δικαιολογημένος βάσει του Ισλάμ.

Ένας από τους τρεις – ο 16χρονος Bihal Gaziev – έχει συλληφθεί και είπε στην αστυνομία ότι το θύμα είχε «παραβιάσει τους νόμους της σαρία».

Ο Gaziev είπε ότι δεν νιώθει καμία λύπη για το θάνατό της επειδή είχε παραβιάσει τους νόμους του Ισλάμ.
Πηγή: Από Daily Mail / μετ. ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναζητηση

Αναγνώστες