Δεν υπάρχει άλλος σίγουρος δρόμος σωτηρίας, εκτός από το να εξομολογείται ο καθένας σε πατέρες με πολλή διάκριση και από αυτούς να παίρνει οδηγίες για την αρετή και να μην ακολουθεί το δικό του θέλημα.

(Άγιος Ιωάννης Κασσιανός ο Ρωμαίος.)







Τούτον Δανιήλ υιόν ανθρώπου λέγει είναι, ερχόμενον πρός τον Πατέρα, και πάσαν την κρίσιν και την τιμήν παρ'εκείνου υποδεχόμενον

(Αποστολικαί Διαταγαί, Ε΄, ΧΧ 10, ΒΕΠ 2,92)
Αγία τριάδα


Εθεώρουν έως ότου θρόνοι ετέθησαν και παλαιός ημερών εκάθητο, και το ένδυμα αυτού λευκόν ωσεί χιών, και η θρίξ της κεφαλής αυτού ωσεί έριον καθαρόν... εθεώρουν εν οράματι της νυκτός και ιδού μετά των νεφελών του ουρανού ως υιός ανθρώπου ερχόμενος ην και έως του παλαιού των ημερών εφθασε...

(Δανιήλ Ζ', 9 και 14)



"Πιστεύοντες εις ένα Θεόν εν Τριάδι ανυμνούμενον, τας τιμίας Αυτού εικόνας ασπαζόμεθα."

(Πρακτικά εβδόμης Οικουμενικής συνόδου, Τόμος Β' σελ. 883)

Τετάρτη 11 Απριλίου 2012

Απολύθηκαν επειδή ήταν Χριστιανοί...

Μπορούν να σας απολύσουν και να σας πετάξουν έξω από το σπίτι που νοικιάζετε επειδή είστε πάρα "πολύ θρησκευόμενος" ; Προφανώς, μπορούν. Και όλα αυτά στις ΗΠΑ!

Η Εταιρεία Διαχείρισης Hallmark έδιωξε τον Daniel και την Sharon Dixon από μια θέση διαχείρισης ακινήτων για το γεγονός ότι είχαν στο γραφείο τους ένα έργο τέχνης, που περιείχε μια αναφορά στην Αγία Γραφή.

Η χριστιανική νομική εταιρία Liberty Counsel θα εκπροσωπήσει τους Dixons.

Η ιστορία έχει ως εξής: Οι Dixons ήταν υπάλληλοι και ενοικιαστές των κρατικά επιδοτούμενων εγκαταστάσεων, Thornwood Terrace Apartments, στην Lake City της Φλόριντα. Το 2007, ένας περιφερειακός διευθυντής της Hallmark ρώτησε από την Σαρόν αν το κείμενο στο έργο τέχνης έχει σχέση με την Αγία Γραφή.

Όταν του είπε ότι έχει, ο διευθυντής απαίτησε να τον κατεβάσει και στη συνέχεια απέλυσε τους Dixons. Ο διευθυντής τους είπε ότι ήταν «πολύ θρησκευόμενοι». Στους Dixons δόθηκαν 72 ώρες για να εγκαταλείψουν το διαμέρισμά τους. Οι Dixons υπέβαλαν μήνυση κατά της Hallmark για θρησκευτικές διακρίσεις.

"Χαίρομαι που ο Daniel και η Sharon Dixon δεν προχώρησαν αυτή την υπόθεση που αφορά θρησκευτικές διακρίσεις," δήλωσε ο Mathew Staver, ιδρυτής και πρόεδρος του Liberty Counsel. "Είναι λάθος να απολύουν ή να διώχνουν κάποιον επειδή είναι χριστιανός." 

(Σχόλιο δικό μας: Κάποιος είπε, αν θες να δεις την Ελλάδα του αύριο, κοίτα την Αμερική του σήμερα...)

Πηγή:ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναζητηση

Αναγνώστες