Δεν υπάρχει άλλος σίγουρος δρόμος σωτηρίας, εκτός από το να εξομολογείται ο καθένας σε πατέρες με πολλή διάκριση και από αυτούς να παίρνει οδηγίες για την αρετή και να μην ακολουθεί το δικό του θέλημα.

(Άγιος Ιωάννης Κασσιανός ο Ρωμαίος.)







Τούτον Δανιήλ υιόν ανθρώπου λέγει είναι, ερχόμενον πρός τον Πατέρα, και πάσαν την κρίσιν και την τιμήν παρ'εκείνου υποδεχόμενον

(Αποστολικαί Διαταγαί, Ε΄, ΧΧ 10, ΒΕΠ 2,92)
Αγία τριάδα


Εθεώρουν έως ότου θρόνοι ετέθησαν και παλαιός ημερών εκάθητο, και το ένδυμα αυτού λευκόν ωσεί χιών, και η θρίξ της κεφαλής αυτού ωσεί έριον καθαρόν... εθεώρουν εν οράματι της νυκτός και ιδού μετά των νεφελών του ουρανού ως υιός ανθρώπου ερχόμενος ην και έως του παλαιού των ημερών εφθασε...

(Δανιήλ Ζ', 9 και 14)



"Πιστεύοντες εις ένα Θεόν εν Τριάδι ανυμνούμενον, τας τιμίας Αυτού εικόνας ασπαζόμεθα."

(Πρακτικά εβδόμης Οικουμενικής συνόδου, Τόμος Β' σελ. 883)

Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

Μαύρη μαγεία με ανθρώπινα έμβρυα!


ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ : Μαύρη μαγεία με ανθρώπινα έμβρυα! ΤΑ ΠΟΥΛΟΥΣΑΝΕ ON LINE

Το απίστευτο έγκλημα, εξιχνιάστηκε σε δωμάτιο ξενοδοχείου στην Ταϊλάνδη, όπου οι αρχές ανακάλυψαν έξι αγέννητα έμβρυα καμένα και τυλιγμένα με χρυσή κλωστή!

Ο Βρετανός κάτοχος αυτού του ανατριχιαστικού ευρήματος, ονόματι Τσο Χοκ Κουέν (Chow Hok Kuen), συνελήφθη από τις αρχές για κατοχή ανθρώπινων λειψάνων, τα οποία πιστεύεται ότι θα επιχειρούσε να πουλήσει λαθραία στην Ταϊβάν. 
 
Το απίστευτο έγκλημα, εξιχνιάστηκε σε δωμάτιο ξενοδοχείου στην Ταϊλάνδη, όπου οι αρχές ανακάλυψαν έξι αγέννητα έμβρυα καμένα και τυλιγμένα με χρυσή κλωστή!
 
“Τα αγέννητα έμβρυα ήταν από 2 έως 7 μηνών. Κάποια βρέθηκαν τυλιγμένα με φύλα χρυσού”, δήλωσε Ταϊλανδός αξιωματικός της αστυνομίας. 
 
Η αστυνομία, οδηγήθηκε στην εξιχνίαση της υπόθεσης μετά από πληροφορίες ότι ιστοσελίδα πωλούσε αγέννητα έμβρυα σε πλούσιες πελάτες για τελετές μαύρης μαγείας. Τα έμβρυα είχαν πωληθεί έναντι του ποσού των 4.000 λιρών Αγγλίας το καθένα, και θα μπορούσαν να πιάσουν την εξαπλάσια τιμή στην Ταϊβάν. 
 
Ο δράστης, ο οποίος είναι Βρετανός υπήκοος αλλά γεννήθηκε στο Χονγκ Κονγκ από Ταϊβανέζους γονείς, αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης ενός έτους.



πηγή: τρίτος άγγελος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναζητηση

Αναγνώστες