Δεν υπάρχει άλλος σίγουρος δρόμος σωτηρίας, εκτός από το να εξομολογείται ο καθένας σε πατέρες με πολλή διάκριση και από αυτούς να παίρνει οδηγίες για την αρετή και να μην ακολουθεί το δικό του θέλημα.

(Άγιος Ιωάννης Κασσιανός ο Ρωμαίος.)







Τούτον Δανιήλ υιόν ανθρώπου λέγει είναι, ερχόμενον πρός τον Πατέρα, και πάσαν την κρίσιν και την τιμήν παρ'εκείνου υποδεχόμενον

(Αποστολικαί Διαταγαί, Ε΄, ΧΧ 10, ΒΕΠ 2,92)
Αγία τριάδα


Εθεώρουν έως ότου θρόνοι ετέθησαν και παλαιός ημερών εκάθητο, και το ένδυμα αυτού λευκόν ωσεί χιών, και η θρίξ της κεφαλής αυτού ωσεί έριον καθαρόν... εθεώρουν εν οράματι της νυκτός και ιδού μετά των νεφελών του ουρανού ως υιός ανθρώπου ερχόμενος ην και έως του παλαιού των ημερών εφθασε...

(Δανιήλ Ζ', 9 και 14)



"Πιστεύοντες εις ένα Θεόν εν Τριάδι ανυμνούμενον, τας τιμίας Αυτού εικόνας ασπαζόμεθα."

(Πρακτικά εβδόμης Οικουμενικής συνόδου, Τόμος Β' σελ. 883)

Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

Ως μουσουλμάνοι απορρίπτουμε τα ανθρώπινα δικαιώματα, απορρίπτουμε την δημοκρατία...

«Ως μουσουλμάνοι απορρίπτουμε τα ανθρώπινα δικαιώματα, απορρίπτουμε την δημοκρατία» λέει ο τζιχαντιστής Anjem Choudary
 
  
O ισλαμιστής Anjem Choudary, και πίσω του ένα πανώ με το σύνθημα ''Ιερός πόλεμος, για την υπεράσπιση του ισλάμ''... 
 
Αυτά τα ισχυρίζεται ο ίδιος ο Choudary, ο οποίος δεν αντιπροσωπεύει μόνο μια «μικρή μειοψηφία εξτρεμιστών» - όπως προσπαθούν να πείσουν τον βρετανικό λαό οι ελαφρόμυαλοι οπαδοί της πολυπολιτισμικότητας - ο ίδιος πιστεύει ότι μιλάει εκ μέρους της πλειοψηφίας των μουσουλμάνων. Και δεδομένου ότι ποτέ δεν έχουμε δει αυτή την πλειοψηφία των Μουσουλμάνων να βγει και να καταγγείλει τον Choudrey και τους συνεργούς του, μάλλον θα πρέπει να συνηθίσουμε στη δυσάρεστη διαπίστωση ότι η πλειοψηφία τον συμπαθεί.
 
 
Αυτή τη φορά το πανώ πίσω του γράφει, ''Σαρία για την Βρετανία''. Ο νόμος σαρία για όσους δεν γνωρίζουν είναι η εφαρμογή δια της βίας του ισλαμικού νόμου... Δηλαδή θεωρεί ένας μουσουλμάνος ότι είσαι ντυμένος απρεπώς; Σε μαστιγώνει και έτσι εσύ δε θα ξαναφορέσεις αυτά τα ρούχα, αλλά την μπούρκα...

 
Γυναίκα με μπούρκα στο Βέλγιο...

Ακολουθούν αποσπάσματα από μια συνέντευξη του ισλαμιστή και συνιδρυτή της τρομοκρατικής ισλαμικής ομάδας «Αλ Μουχατζιρούν», Anjem Choudary, που προβλήθηκε στο Press TV, μέσω του Διαδικτύου, στις 11 Απριλίου του 2013.
 
Anjem Choudary: Επιτρέψτε μου να είμαι απολύτως σαφής: ως Μουσουλμάνοι, απορρίπτουμε τη δημοκρατία, απορρίπτουμε την εκκοσμίκευση και την ελευθερία και τα ανθρώπινα δικαιώματα. Απορρίπτουμε όλα τα πράγματα που εσείς ασπάζεστε ως ιδανικά.
 
Άλλος προσκεκλημένος στην εκπομπή: Απορρίπτετε τα ανθρώπινα δικαιώματα; Σας πιστεύω.
 
Anjem Choudary: Δεν υπάρχει κανένα τέτοιο πράγμα που να ονομάζεται δημοκρατία στο Ισλάμ. Όταν μιλάμε για τη Σαρία, μιλάμε για μόνο τη Σαρία.



Πηγή: Κόκκινος ουρανός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναζητηση

Αναγνώστες