Δεν υπάρχει άλλος σίγουρος δρόμος σωτηρίας, εκτός από το να εξομολογείται ο καθένας σε πατέρες με πολλή διάκριση και από αυτούς να παίρνει οδηγίες για την αρετή και να μην ακολουθεί το δικό του θέλημα.

(Άγιος Ιωάννης Κασσιανός ο Ρωμαίος.)







Τούτον Δανιήλ υιόν ανθρώπου λέγει είναι, ερχόμενον πρός τον Πατέρα, και πάσαν την κρίσιν και την τιμήν παρ'εκείνου υποδεχόμενον

(Αποστολικαί Διαταγαί, Ε΄, ΧΧ 10, ΒΕΠ 2,92)
Αγία τριάδα


Εθεώρουν έως ότου θρόνοι ετέθησαν και παλαιός ημερών εκάθητο, και το ένδυμα αυτού λευκόν ωσεί χιών, και η θρίξ της κεφαλής αυτού ωσεί έριον καθαρόν... εθεώρουν εν οράματι της νυκτός και ιδού μετά των νεφελών του ουρανού ως υιός ανθρώπου ερχόμενος ην και έως του παλαιού των ημερών εφθασε...

(Δανιήλ Ζ', 9 και 14)



"Πιστεύοντες εις ένα Θεόν εν Τριάδι ανυμνούμενον, τας τιμίας Αυτού εικόνας ασπαζόμεθα."

(Πρακτικά εβδόμης Οικουμενικής συνόδου, Τόμος Β' σελ. 883)

Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

Εβραιοαμερικάνα ''κωμικός'' παρωδεί τον Χριστό...

Η Εβραιοαμερικάνα ''κωμικός'' Sarah Silverman παρωδεί τον Χριστό για να υποστηρίξει τις αμβλώσεις...
 
 
Η εβραϊκής καταγωγής "κωμικός" Sarah Silverman - που έχει δημόσια δηλώσει ότι θα ήθελε «να σκοτώσει τον Χριστό» - γύρισε ένα προσβλητικό και βλάσφημο σκετς με πρωταγωνιστή τον «Ιησού», θέλοντας να υποστηρίξει τις αμβλώσεις.

Το βίντεο λέγεται "Sarah Silverman is visited by Jesus Christ" («Η Σάρα Σίλβερμαν δέχεται επίσκεψη από τον Ιησού Χριστό») και δείχνει τον ηθοποιό Michael Weatherly να εμφανίζεται ως “Ιησούς Χριστός” στην Silverman η οποία φοράει μία μπλούζα που γράφει «φεμινίστρια» και να της δηλώνει ότι "τα έχει πάρει" «με όλους αυτούς τους ανθρώπους που χρησιμοποιούν το όνομά μου για μισαλλοδοξία και καταπίεση».
 
 
Στη συνέχεια, ενώ χρησιμοποιεί την λέξη “f…”, της λέει ότι θέλει εκείνη να διαδώσει το «μήνυμά του» προς το λαό. Ο “Ιησούς” εξηγεί στην Silverman ότι : «Τα γονιμοποιημένα ωάρια δεν είναι άνθρωποι, οι άνθρωποι είναι άνθρωποι».

Και ειρωνικά αργότερα της λέει, ότι : «Οι άνθρωποι που πιστεύουν ότι τα γονιμοποιημένα ωάρια είναι άνθρωποι, είναι επίσης κι αυτοί άνθρωποι. Πρέπει να τους αγαπούμε. Δεν είσαι καλύτερη από αυτούς...».

Η Silverman στη συνέχεια τα βάζει με την σύνδεση εκκλησίας – κράτους στις ΗΠΑ και υποστηρίζει ότι «το να χρησιμοποιούν την θρησκεία για να υπαγορεύσουν τη νομοθεσία είναι αντιαμερικανικό, αλλά αυτό συμβαίνει».

Το βίντεο, το οποίο έχουν δει πάνω από 100.000 άνθρωποι στο YouTube, προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις, με πολλούς να βρίσκουν την παρωδία του Ιησού προσβλητική.

 
 
Η εβραϊκής καταγωγής 43χρονη Sarah Silverman, είναι ''κωμικός'' της λεγόμενης stand-up comedy, συγγραφέας και ηθοποιός.

Σε μία «κωμική παράστασή» της («Jesus is Magic») το 2006 είχε πει τα εξής «αστεία»:

''Ωραία! Ελπίζω ότι οι Εβραίοι πράγματι σκότωσαν τον Χριστό και θα το έκανα ξανά. Θα το f**king έκανα ξανά σε ένα δευτερόλεπτο!''
 

κ


Πηγή: Κόκκινος ουρανός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναζητηση

Αναγνώστες