Δεν υπάρχει άλλος σίγουρος δρόμος σωτηρίας, εκτός από το να εξομολογείται ο καθένας σε πατέρες με πολλή διάκριση και από αυτούς να παίρνει οδηγίες για την αρετή και να μην ακολουθεί το δικό του θέλημα.

(Άγιος Ιωάννης Κασσιανός ο Ρωμαίος.)







Τούτον Δανιήλ υιόν ανθρώπου λέγει είναι, ερχόμενον πρός τον Πατέρα, και πάσαν την κρίσιν και την τιμήν παρ'εκείνου υποδεχόμενον

(Αποστολικαί Διαταγαί, Ε΄, ΧΧ 10, ΒΕΠ 2,92)
Αγία τριάδα


Εθεώρουν έως ότου θρόνοι ετέθησαν και παλαιός ημερών εκάθητο, και το ένδυμα αυτού λευκόν ωσεί χιών, και η θρίξ της κεφαλής αυτού ωσεί έριον καθαρόν... εθεώρουν εν οράματι της νυκτός και ιδού μετά των νεφελών του ουρανού ως υιός ανθρώπου ερχόμενος ην και έως του παλαιού των ημερών εφθασε...

(Δανιήλ Ζ', 9 και 14)



"Πιστεύοντες εις ένα Θεόν εν Τριάδι ανυμνούμενον, τας τιμίας Αυτού εικόνας ασπαζόμεθα."

(Πρακτικά εβδόμης Οικουμενικής συνόδου, Τόμος Β' σελ. 883)

Παρασκευή 13 Ιουνίου 2014

Ισλαμικός τρόμος στα βρετανικά σχολεία.

 
 Με τη φράση «Ισλαμικός τρόμος στα βρετανικά σχολεία», το κορυφαίος στέλεχος του βρετανικού υπουργείου Παιδείας, Μάικλ Ουίλσοου, χαρακτήρισε την κατάσταση που επικρατεί σε αριθμό σχολείων στο Ηνωμένο Βασίλειο, καθώς, όπως είπε, «η κουλτούρα του φόβου και του τρόμου» κυριαρχεί σε αυτά, λόγω μουσουλμανικών εξτρεμιστικών επιρροών και επιβουλών.
 
Ο εν λόγω αξιωματούχος, ο οποίος είχε αναλάβει, κατόπιν εντολής της βρετανικής κυβέρνησης την άσκηση ελέγχων σε «ύποπτα» σχολεία, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι εντός των σχολείων αυτών δρα ένας ισλαμικός δούρειος ίππος. Για παράδειγμα, σε σχολεία του Μπέρμινχαμ, γίνονται προσπάθειες να επιβληθεί στους καταγόμενους από μουσουλμανικές χώρες μαθητές η μουσουλμανική πρακτική ένδυσης, συμπεριφοράς και κυρίως νοοτροπίας, ενώ διεξάγεται παράλληλα μια εκστρατεία μίσους κατά κάθε τι μη ισλαμικού.

Ο Βρετανός επιθεωρητής διεξήγαγε εκτεταμένες έρευνες και συνομίλησε με εκατοντάδες δασκάλους και καθηγητές, πριν καταθέσει τα συμπεράσματα της έρευνάς του. Όλοι οι εξετασθέντες επιβεβαίωσαν το γεγονός και κατήγγειλαν την προσπάθεια επιβολής του ισλαμικού χαρακτήρα και ήθους στα βρετανικά σχολεία.
 
Ο Ουίσλοου, πάντως, δεν αποκάλυψε το ποιοι κρύβονται πίσω από όλο αυτό το σχέδιο. «Μερικά από τα ευρήματα της έρευνας είναι άκρως ανησυχητικά. Κάποια μάλιστα είναι ακόμα και συγκλονιστικά», είπε. «Πρόκειται για την πλέον σοβαρή απόπειρα ισλαμικής διείσδυσης στη Βρετανία», πρόσθεσε. 
 
Πηγή: aktines.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναζητηση

Αναγνώστες