Δεν υπάρχει άλλος σίγουρος δρόμος σωτηρίας, εκτός από το να εξομολογείται ο καθένας σε πατέρες με πολλή διάκριση και από αυτούς να παίρνει οδηγίες για την αρετή και να μην ακολουθεί το δικό του θέλημα.

(Άγιος Ιωάννης Κασσιανός ο Ρωμαίος.)







Τούτον Δανιήλ υιόν ανθρώπου λέγει είναι, ερχόμενον πρός τον Πατέρα, και πάσαν την κρίσιν και την τιμήν παρ'εκείνου υποδεχόμενον

(Αποστολικαί Διαταγαί, Ε΄, ΧΧ 10, ΒΕΠ 2,92)
Αγία τριάδα


Εθεώρουν έως ότου θρόνοι ετέθησαν και παλαιός ημερών εκάθητο, και το ένδυμα αυτού λευκόν ωσεί χιών, και η θρίξ της κεφαλής αυτού ωσεί έριον καθαρόν... εθεώρουν εν οράματι της νυκτός και ιδού μετά των νεφελών του ουρανού ως υιός ανθρώπου ερχόμενος ην και έως του παλαιού των ημερών εφθασε...

(Δανιήλ Ζ', 9 και 14)



"Πιστεύοντες εις ένα Θεόν εν Τριάδι ανυμνούμενον, τας τιμίας Αυτού εικόνας ασπαζόμεθα."

(Πρακτικά εβδόμης Οικουμενικής συνόδου, Τόμος Β' σελ. 883)

Σάββατο 9 Αυγούστου 2014

Αποκεφαλίζουν παιδιά...

Ο Μαρκ Αράμπο λέει στη συνέντευξη του στο CNN, ''Σε ένα πάρκο στη Μοσούλη οι ακραίοι ισλαμιστές, αποκεφάλισαν παιδιά και παλούκωσαν τα κεφάλια τους! 

Αυτά είναι εγκλήματα κατά της ανθρωπότητος. Όταν οι Χριστιανοί πληρώσουν το φόρο υποτέλειας που τους ζητούν οι ισλαμιστές, τότε τους σκοτώνουν, παίρνουν τις γυναίκες για δικές τους με τη βία, και τα παιδιά τους! Αν θέλουν να ζήσουν πρέπει να γίνουν μουσουλμάνοι, αλλιώς θα πεθάνουν.

Όσα παιδιά καταφέρουν να το σκάσουν στα βουνά, πεθαίνουν από την δίψα.''



Πηγή: hellas-now.com
Συνέντευξη που προκαλεί ανατριχίλα και αποτροπιασμό με όσα αποκαλύπτει, παραχώρησε στο CNN επιχειρηματίας από την Καλιφόρνια με καταγωγή από το Βόρειο Ιράκ.

Ο Μαρκ Αράμπο φανέρωσε πτυχές της σκαιότητας και των αποκρουστικών πράξεων των τζιχαντιστών, κάνοντας λόγο για γενοκτονία των Χριστιανών, βιασμούς μητέρων, κρέμασμα πατεράδων και αποκεφαλισμούς παιδιών στη Μοσούλη!

«Χιλιάδες Χριστιανοί εγκαταλείπουν τα σπίτια τους στο Ιράκ για να γλιτώσουν», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αρόμπο, συμπληρώνοντας: «Ο κόσμος δεν έχει ξαναδεί τόσο φρικιαστικές εικόνες εδώ και πολλές δεκαετίες. Σε ένα πάρκο στη Μοσούλη αποκεφάλισαν παιδιά και κάρφωσαν τα κεφάλια τους σε παλούκια! Αυτά συνιστούν εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας». 
- See more at: http://www.hellas-now.com/2014/08/blog-post_244.html#sthash.aq4xTZAP.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναζητηση

Αναγνώστες