Δεν υπάρχει άλλος σίγουρος δρόμος σωτηρίας, εκτός από το να εξομολογείται ο καθένας σε πατέρες με πολλή διάκριση και από αυτούς να παίρνει οδηγίες για την αρετή και να μην ακολουθεί το δικό του θέλημα.

(Άγιος Ιωάννης Κασσιανός ο Ρωμαίος.)







Τούτον Δανιήλ υιόν ανθρώπου λέγει είναι, ερχόμενον πρός τον Πατέρα, και πάσαν την κρίσιν και την τιμήν παρ'εκείνου υποδεχόμενον

(Αποστολικαί Διαταγαί, Ε΄, ΧΧ 10, ΒΕΠ 2,92)
Αγία τριάδα


Εθεώρουν έως ότου θρόνοι ετέθησαν και παλαιός ημερών εκάθητο, και το ένδυμα αυτού λευκόν ωσεί χιών, και η θρίξ της κεφαλής αυτού ωσεί έριον καθαρόν... εθεώρουν εν οράματι της νυκτός και ιδού μετά των νεφελών του ουρανού ως υιός ανθρώπου ερχόμενος ην και έως του παλαιού των ημερών εφθασε...

(Δανιήλ Ζ', 9 και 14)



"Πιστεύοντες εις ένα Θεόν εν Τριάδι ανυμνούμενον, τας τιμίας Αυτού εικόνας ασπαζόμεθα."

(Πρακτικά εβδόμης Οικουμενικής συνόδου, Τόμος Β' σελ. 883)

Σάββατο 9 Αυγούστου 2014

Αξίζουν να είναι νεκροί γιατί εκείνοι το ξεκίνησαν.




Η διάσημη ηθοποιός και παρουσιάστρια της αμερικανικής τηλεόρασης, Joan Rivers, σόκαρε το κοινό με τις δηλώσεις που έκανε για τους Παλαιστίνιους αμάχους που σκοτώνονται καθημερινά στη Λωρίδα της Γάζας.

Ακόμα και αν πιστεύει αυτά που λέει, που προφανώς θα το κάνει αν και στην ηλικία της μπορεί να «μπερδεύτηκε», έπρεπε να σεβαστεί το αίμα των αθώων που χύνεται καθημερινά στην Παλαιστίνη!

Η ηθοποιός δήλωσε: «Το άξιζαν. Εκείνοι το ξεκίνησαν. Εμείς δεν υπολογίζουμε ποιος είναι τώρα νεκρός. Οι νεκροί; Αξίζουν να είναι νεκροί γιατί εκείνοι το ξεκίνησαν. Και μην τολμήσετε να με κάνετε να σας λυπηθώ!»

Ενώ αποτελείωσε τη δήλωσε της λέγοντας: «Τουλάχιστον αυτοί που σκοτώθηκαν ήταν αυτοί που είχαν τον μικρότερο δείκτη νοημοσύνης!» 
 
Πηγή: simantro.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναζητηση

Αναγνώστες