Δεν υπάρχει άλλος σίγουρος δρόμος σωτηρίας, εκτός από το να εξομολογείται ο καθένας σε πατέρες με πολλή διάκριση και από αυτούς να παίρνει οδηγίες για την αρετή και να μην ακολουθεί το δικό του θέλημα.

(Άγιος Ιωάννης Κασσιανός ο Ρωμαίος.)







Τούτον Δανιήλ υιόν ανθρώπου λέγει είναι, ερχόμενον πρός τον Πατέρα, και πάσαν την κρίσιν και την τιμήν παρ'εκείνου υποδεχόμενον

(Αποστολικαί Διαταγαί, Ε΄, ΧΧ 10, ΒΕΠ 2,92)
Αγία τριάδα


Εθεώρουν έως ότου θρόνοι ετέθησαν και παλαιός ημερών εκάθητο, και το ένδυμα αυτού λευκόν ωσεί χιών, και η θρίξ της κεφαλής αυτού ωσεί έριον καθαρόν... εθεώρουν εν οράματι της νυκτός και ιδού μετά των νεφελών του ουρανού ως υιός ανθρώπου ερχόμενος ην και έως του παλαιού των ημερών εφθασε...

(Δανιήλ Ζ', 9 και 14)



"Πιστεύοντες εις ένα Θεόν εν Τριάδι ανυμνούμενον, τας τιμίας Αυτού εικόνας ασπαζόμεθα."

(Πρακτικά εβδόμης Οικουμενικής συνόδου, Τόμος Β' σελ. 883)

Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2015

Οικογένεια αυτοκτόνησε επειδή φοβόταν την Αποκάλυψη...


Οι γονείς μιας οικογένειας από την Γιούτα των ΗΠΑ που βρέθηκαν νεκροί σε ένα κλειδωμένο δωμάτιο στο σπίτι τους το περασμένο έτος, συχνά συζητούσαν θρησκευτικά θέματα σχετικά με την Αποκάλυψη και ενορχήστρωσαν την αυτοκτονία όλης της οικογένειας με ναρκωτικά, χρησιμοποιώντας μεθαδόνη και άλλα φάρμακα, ανακοίνωσε η αστυνομία την Τρίτη.

Τα σώματα του Benjamin και της Kristi Strack και των τριών παιδιών τους, ηλικίας 11 έως 14 ανακαλύφθηκαν από το μοναδικό ζωντανό παιδί των Stracks και τη γιαγιά του, στις 27 Σεπτεμβρίου στο Springville, περίπου 45 μίλια νότια από το Σολτ Λέικ Σίτι.

«Ήταν ένα αρκετά κοινό θέμα για τους γονείς να μιλούν για την Αποκάλυψη, τις έσχατες ημέρες, την τελική κρίση», είπε ο Greg Turnbow, ο επικεφαλής αξιωματικός για την υπόθεση.

«Ο επιζών γιος τους, όταν έδωσε συνέντευξη, δήλωσε ότι η μητέρα του είχε πει ότι αν τα πράγματα πήγαιναν αρκετά κακό θα προτιμούσε περισσότερο να ‘φύγει’ η ίδια και η οικογένειά της με κάποιο άνετο τρόπο, αντί για ένα οδυνηρό τρόπο».

Η πληροφορία κυκλοφόρησε σε συνέντευξη Τύπου την Τρίτη από ένα ιατροδικαστή για την υπόθεση, είπε ο Turnbow.

Οι θάνατοι των γονιών είχαν θεωρηθεί ως αυτοκτονίες. Τα παιδιά ηλικίας 11 και 12 είχαν θεωρηθεί ανθρωποκτονίες, και ο 14χρονος γιος είχε αφήσει ένα σημείωμα στο οποίο μιλούσε για την «πιθανή επικείμενη μοίρα», δήλωσε ο Turnbow.

Ο πατέρας είχε ηρωίνη στο σώμα του και οι άλλοι είχαν μεθαδόνη και άλλα αντιγριπικά φάρμακα, είπε ο Turnbow, επικαλούμενος τα ευρήματα του ιατροδικαστή. Δεν υπήρξε καμία ένδειξη πάλης.

Πηγή: Κόκκινος ουρανός
 
(Σχόλιο Εγκολπίου: Επειδή πολλοί έχουν χάσει τον ύπνο τους με την φιλολογία γύρω από το 666 και την δήθεν άμεση έλευση του Αντιχρίστου, ας δούμε στο παραπάνω άρθρο, που καταλήγει όποιος δεν αφήνει τον εαυτό στα χέρια Του τριαδικού Θεού μας αλλά πιστεύει όσα παλαβά διαβάζει στο διαδίκτυο χωρίς αποδείξεις και στοιχεία.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναζητηση

Αναγνώστες