Δεν υπάρχει άλλος σίγουρος δρόμος σωτηρίας, εκτός από το να εξομολογείται ο καθένας σε πατέρες με πολλή διάκριση και από αυτούς να παίρνει οδηγίες για την αρετή και να μην ακολουθεί το δικό του θέλημα.

(Άγιος Ιωάννης Κασσιανός ο Ρωμαίος.)







Τούτον Δανιήλ υιόν ανθρώπου λέγει είναι, ερχόμενον πρός τον Πατέρα, και πάσαν την κρίσιν και την τιμήν παρ'εκείνου υποδεχόμενον

(Αποστολικαί Διαταγαί, Ε΄, ΧΧ 10, ΒΕΠ 2,92)
Αγία τριάδα


Εθεώρουν έως ότου θρόνοι ετέθησαν και παλαιός ημερών εκάθητο, και το ένδυμα αυτού λευκόν ωσεί χιών, και η θρίξ της κεφαλής αυτού ωσεί έριον καθαρόν... εθεώρουν εν οράματι της νυκτός και ιδού μετά των νεφελών του ουρανού ως υιός ανθρώπου ερχόμενος ην και έως του παλαιού των ημερών εφθασε...

(Δανιήλ Ζ', 9 και 14)



"Πιστεύοντες εις ένα Θεόν εν Τριάδι ανυμνούμενον, τας τιμίας Αυτού εικόνας ασπαζόμεθα."

(Πρακτικά εβδόμης Οικουμενικής συνόδου, Τόμος Β' σελ. 883)

Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2015

ΛΑΜΠΡΟΣ ΜΑΘΗΤΗΣ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΕΙΔΙΚΟΔΥΝΑΜΙΤΩΝ, Ο ΠΕΡΙΒΟΗΤΟΣ ΤΣΕΤΣΕΝΟΣ ΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΟΜΑΡ ΣΙΣΑΝΙ.

https://enotitasaronikou.files.wordpress.com/2013/02/korani.jpg?w=350&h=200&crop=1

Ο τρομοκράτης με την κόκκινη γενειάδα ήταν «λαμπρός μαθητής» και εντυπωσίασε με τις ικανότητές του τους εκπαιδευτές του - Σήμερα είναι ο στρατιωτικός διοικητής του Ισλαμικού ΚράτουςΗ χαρακτηριστική κόκκινη μακριά γενειάδα του είναι το σήμα κατατεθέν του, ενώ ο πύρινος λόγος του για τους μουτζαχεντίν που μπορούν να κατατροπώσουν τους εχθρούς του Ισλάμ με την άδεια του Αλλάχ, αποτελεί κύριο στοιχείο των απειλητικών μηνυμάτων του Ισλαμικού Κράτους.

Ο λόγος για τον Τσετσένο στρατιωτικό διοικητή του Ισλαμικού Κράτους, Αμπού Ομάρ αλ-Σισάνι, ο οποίος βρίσκεται πίσω από πολλές φονικές επιθέσεις της τρομοκρατικής οργάνωσης στη Συρία, ο οποίος αποκαλύπτεται πως εκπαιδεύθηκε από Αμερικανούς στρατιώτες!


Τουλάχιστον αυτό υποστηρίζει δημοσίευμα του δημοσιογραφικού ομίλου McClatchy, με έδρα την Ουάσιγκτον, σύμφωνα με το οποίο ο αλ-Σισάνι ήταν «λαμπρός μαθητής».

Ο τρομοκράτης που εντάχθηκε στις ειδικές δυνάμεις της Γεωργίας είχε την ευκαιρία να εκπαιδευθεί από Αμερικανούς των ειδικών δυνάμεων εντυπωσιάζοντάς τους με τις εξαιρετικές ικανότητές του.

«Ήταν ένας άψογος στρατιώτης από τις πρώτες ημέρες και όλοι ήξεραν ότι είναι αστέρας», δήλωσε στον δημοσιογραφικό όμιλο πρώην στρατιωτικός που διατηρεί την ανωνυμία του.

«Εκπαιδευτήκαμε πολύ καλά από τους Αμερικανούς των ειδικών δυνάμεων και αυτός ήταν ο λαμπρός μαθητής», πρόσθεσε για τον αλ-Σισάνι, κατά κόσμον Ταρκχάν Μπατιρασβίλι.

«Τον εκπαιδεύσαμε καλά και είχαμε σημαντική βοήθεια από την Αμερική», συμπλήρωσε ο στρατιωτικός, ο οποίος εξήγησε ότι ο μόνος λόγος για τον οποίο δεν έφυγε για το Ιράκ για να πολεμήσει στο πλευρό των Αμερικανών ήταν ότι «χρειαζόμασταν τις ικανότητές τους στην Γεωργία».


Στις αρχές του 2012 ο Μπατιρασβίλι εξαφανίστηκε από την Γεωργία λέγοντας στον πατέρα του πως θα πήγαινε στην Κωνσταντινούπολη. Λίγο καιρό αργότερα εμφανίστηκε στην Συρία με άλλο όνομα πλέον, αυτό με το οποίο έγινε γνωστός, δηλαδή Ομάρ αλ-Σισάνι.

Ο 30χρονος Τσετσένος ανέλαβε τη διοίκηση του Ισλαμικού Κράτους και «ενορχήστρωσε» κάποιες τις επιθέσεις κατά του καθεστώτος του Σύρου προέδρου, Μπασάρ Αλ Άσαντ.

«Ήταν ένας από τους πιο λαμπρούς διοικητές στη συριακή επανάσταση», δήλωσε Σύρος που βρισκόταν στο πλευρό του Αμπού Ομάρ αλ-Σισάνι.

«Πολέμησα μαζί του για δύο χρόνια, ήταν σαν αδελφός για εμένα. Μιλούσε για την καλύτερη στρατιωτική τακτική και δε φοβόταν να πεθάνει, γιατί θα πήγαινε στον Παράδεισο και θα παντρευόταν μία παρθένα με μαύρα μάτια και θα έτρωγε με τον προφήτη Μωάμεθ», πρόσθεσε ο Σύρος.

Πηγή: stoxos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναζητηση

Αναγνώστες