Δεν υπάρχει άλλος σίγουρος δρόμος σωτηρίας, εκτός από το να εξομολογείται ο καθένας σε πατέρες με πολλή διάκριση και από αυτούς να παίρνει οδηγίες για την αρετή και να μην ακολουθεί το δικό του θέλημα.

(Άγιος Ιωάννης Κασσιανός ο Ρωμαίος.)







Τούτον Δανιήλ υιόν ανθρώπου λέγει είναι, ερχόμενον πρός τον Πατέρα, και πάσαν την κρίσιν και την τιμήν παρ'εκείνου υποδεχόμενον

(Αποστολικαί Διαταγαί, Ε΄, ΧΧ 10, ΒΕΠ 2,92)
Αγία τριάδα


Εθεώρουν έως ότου θρόνοι ετέθησαν και παλαιός ημερών εκάθητο, και το ένδυμα αυτού λευκόν ωσεί χιών, και η θρίξ της κεφαλής αυτού ωσεί έριον καθαρόν... εθεώρουν εν οράματι της νυκτός και ιδού μετά των νεφελών του ουρανού ως υιός ανθρώπου ερχόμενος ην και έως του παλαιού των ημερών εφθασε...

(Δανιήλ Ζ', 9 και 14)



"Πιστεύοντες εις ένα Θεόν εν Τριάδι ανυμνούμενον, τας τιμίας Αυτού εικόνας ασπαζόμεθα."

(Πρακτικά εβδόμης Οικουμενικής συνόδου, Τόμος Β' σελ. 883)

Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2015

Έδειραν τον επίδοξο βιαστή της ανηψιάς και κατηγορήθηκαν για ξυλοδαρμό...

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΩΤΗΡΙΑ Η ΔΥΣΗ: ΕΣΠΑΣΑΝ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΣΕΝΕΓΑΛΕΖΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΝΑ ΒΙΑΣΕΙ 13ΧΡΟΝΗ... ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΓΙΑ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟ!!! 


 

Το κορίτσι περίμενε στην στάση του λεωφορείου κοντά,όπου και ο επίδοξος βιαστής την προσέγγισε και άρχισε να την θωπεύει τραβώντας την με βία για να την απαγάγει ώστε να συνεχίσει το έργο του.

Ευτυχώς σε παρακείμενο κατάστημα στο Bar Primavera,βρισκόταν ο αδελφός του πατέρα του κοριτσιού και μαζί με έναν φίλο του τράβηξαν την μικρή από τα χέρια του βιαστή και τον έλιωσαν κυριολεκτικά στο ξύλο.Σύμφωνα με μαρτυρίες του έριχναν συνεχώς γροθιές,αλλά και κλωτσιές στα γεννητικά όργανα μέχρι που ο επίδοξος βιαστής κατέρρευσε.

Η αστυνομία που κατέφθασε,είχε ειδοποιηθεί από τον ίδιο τον βιαστή... (παρόλο που ήταν πεσμένος στο έδαφος) ... και συνέλαβε τον θείο της ανήλικης απαγγέλοντας του κατηγορίες για ξυλοδαρμό!

Μετά από 4 ώρες ο άνθρωπος αφέθηκε ελεύθερος με τις κατηγορίες τις εκ προθέσεως σωματικές βλάβες,κάτι όμως που δεν απαιτεί και την προφυλάκιση του !!!

Ο επίδοξος βιαστής συνελήφθη αφού πρώτα τον μετέφεραν στο νοσοκομείο,για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Αυτό συνέβη στο Pontecagnano, της Σικελία.
 
Πηγή: stoxos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναζητηση

Αναγνώστες