Δεν υπάρχει άλλος σίγουρος δρόμος σωτηρίας, εκτός από το να εξομολογείται ο καθένας σε πατέρες με πολλή διάκριση και από αυτούς να παίρνει οδηγίες για την αρετή και να μην ακολουθεί το δικό του θέλημα.

(Άγιος Ιωάννης Κασσιανός ο Ρωμαίος.)







Τούτον Δανιήλ υιόν ανθρώπου λέγει είναι, ερχόμενον πρός τον Πατέρα, και πάσαν την κρίσιν και την τιμήν παρ'εκείνου υποδεχόμενον

(Αποστολικαί Διαταγαί, Ε΄, ΧΧ 10, ΒΕΠ 2,92)
Αγία τριάδα


Εθεώρουν έως ότου θρόνοι ετέθησαν και παλαιός ημερών εκάθητο, και το ένδυμα αυτού λευκόν ωσεί χιών, και η θρίξ της κεφαλής αυτού ωσεί έριον καθαρόν... εθεώρουν εν οράματι της νυκτός και ιδού μετά των νεφελών του ουρανού ως υιός ανθρώπου ερχόμενος ην και έως του παλαιού των ημερών εφθασε...

(Δανιήλ Ζ', 9 και 14)



"Πιστεύοντες εις ένα Θεόν εν Τριάδι ανυμνούμενον, τας τιμίας Αυτού εικόνας ασπαζόμεθα."

(Πρακτικά εβδόμης Οικουμενικής συνόδου, Τόμος Β' σελ. 883)

Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016

Δηλώσεις περί μεταναστών του Λέχ Βαλέσα.

Σοκ έχει προκαλέσει η δήλωση τους προέδρου της Δημοκρατίας της Πολωνίας, Λεχ Βαλέσα, ο οποίος κατά το παρελθόν είχε βραβευτεί με βραβείο Νόμπελ. Ο Βαλέσα παραχώρησε συνέντευξη σε ΜΜΕ του Ισραήλ και έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου για αυτά που έρχονται στην Ευρώπη. 

«Καταλαβαίνω γιατί η Πολωνία και η Ευρώπη φοβούνται την εισροή τους. Φτάνουν από μέρη όπου οι άνθρωποι αποκεφαλίζονται. Ανησυχούμε ότι το ίδιο θα συμβεί σε εμάς».

«Εάν η Ευρώπη ανοίγει τις πύλες της, σύντομα εκατομμύρια θα έρθουν μέσα και καθώς θα ζουν ανάμεσά μας θα αρχίσουν να ασκούν τα δικά τους έθιμα, συμπεριλαμβανομένου του αποκεφαλισμού», πρόσθεσε.

Επιπλέον ο Βαλέσα άσκησε κριτική στον τρόπο μετανάστευσης, καθώς οι μετανάστες δε σέβονται τα τοπικά ήθη και έθιμα, ενώ επιπλέον υπογράμμισε πως δεν ενσωματώνονται από τις ευρωπαϊκές κοινότητες.

«Εμείς οι Πολωνοί ήμασταν επίσης μετανάστες και πρόσφυγες κατά τη διάρκεια του κομμουνισμού. Αλλά όπου και να πηγαίναμε, σεβόμασταν την τοπική κουλτούρα και τους νόμους. Αυτοί οι μετανάστες είναι διαφορετικοί. Ακόμη και δεύτερη ή τρίτη γενιά, πχ στη Γαλλία, που έλαβαν καλή μόρφωση και έκαναν χρήματα, εξακολουθούν να στρέφονται εναντίον των χωρών που τους υποδέχτηκαν».

Πηγή: stoxos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναζητηση

Αναγνώστες