Δεν υπάρχει άλλος σίγουρος δρόμος σωτηρίας, εκτός από το να εξομολογείται ο καθένας σε πατέρες με πολλή διάκριση και από αυτούς να παίρνει οδηγίες για την αρετή και να μην ακολουθεί το δικό του θέλημα.

(Άγιος Ιωάννης Κασσιανός ο Ρωμαίος.)







Τούτον Δανιήλ υιόν ανθρώπου λέγει είναι, ερχόμενον πρός τον Πατέρα, και πάσαν την κρίσιν και την τιμήν παρ'εκείνου υποδεχόμενον

(Αποστολικαί Διαταγαί, Ε΄, ΧΧ 10, ΒΕΠ 2,92)
Αγία τριάδα


Εθεώρουν έως ότου θρόνοι ετέθησαν και παλαιός ημερών εκάθητο, και το ένδυμα αυτού λευκόν ωσεί χιών, και η θρίξ της κεφαλής αυτού ωσεί έριον καθαρόν... εθεώρουν εν οράματι της νυκτός και ιδού μετά των νεφελών του ουρανού ως υιός ανθρώπου ερχόμενος ην και έως του παλαιού των ημερών εφθασε...

(Δανιήλ Ζ', 9 και 14)



"Πιστεύοντες εις ένα Θεόν εν Τριάδι ανυμνούμενον, τας τιμίας Αυτού εικόνας ασπαζόμεθα."

(Πρακτικά εβδόμης Οικουμενικής συνόδου, Τόμος Β' σελ. 883)

Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2016

Τζιχαντιστές έσφαξαν 12 γυναίκες.


https://dimpenews.files.wordpress.com/2016/08/14225420_1125700344144607_2761619063842907185_n.jpg?w=448&h=789

Ομαδική σφαγή γυναικών.Oι ισλαμιστές τρομοκράτες σφαγίασαν 12 γυναίκες και κοπέλες των λαικών Επιτροπών που είχαν εκτοπιστεί από την al ariha του Idleb στην πόλη Halfaya της Χάμα που κατέλαβαν χθες στη Β Χάμα.

Nωρίτερα είχε γίνει γνωστό ότι η Jeish al–Fatah σκότωσε όλους τους κατοίκους του χωριού Tayeba al Imam στη Β Χάμα.

Εγκλήματα πολέμου και κατά της ανθωπότητας,γενοκτονία του συριακού λαού με την βουβή κοινή διεθνή γνώμη.

Μια πηγή από την Εταιρεία του Ηλεκτρισμού της Χάμας μεταφέρει ότι οι τρομοκράτες της αυτοαποκαλούμενης Jaish al Fatah επιτέθηκαν στον Σταθμό Ηλεκτρικής Ενέργειας στην χριστιανική πόλη Maharda με πυραύλους και κατέστρεψαν μαι γεννήτρια υψηής τάσης που είχε σαν αποτέλεσμα να δημιουργηθεί blackout.Σύμφωνα με πληροφορίες η πόλη Suran πέφτει κι αυτό στα χέρια των τζιχαντιστών της λεγόμενης Jund Al-Aqsa στην Β Χάμα.Ο στρατός νωρίτερα το εκκένωσε από κατοίκους.
Οι πληροφορίες λένε ότι η ISIS κάνει την μεγάλη επίθεση στη Β Χάμα και βγαίνουν και φωτογραφίες και υλικό που το τεκμαίρει.
 

Πολλές θέσεις γύρω από το Maan κατέλαβαν FSA και οι υπόλοιποι τρομοκράτες τζιχαντιστές συμπεριλαμβανομένων 5 check point. H ISIS αρχίζει σφοδρή επίθεση στη χριστιανική πόλη Mahardeh. Maan και Mahardeh είναι τώρα οι πρωταρχικοί στόχοι των τρομοκρατών ….
 
Πηγή: dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναζητηση

Αναγνώστες