Δεν υπάρχει άλλος σίγουρος δρόμος σωτηρίας, εκτός από το να εξομολογείται ο καθένας σε πατέρες με πολλή διάκριση και από αυτούς να παίρνει οδηγίες για την αρετή και να μην ακολουθεί το δικό του θέλημα.

(Άγιος Ιωάννης Κασσιανός ο Ρωμαίος.)







Τούτον Δανιήλ υιόν ανθρώπου λέγει είναι, ερχόμενον πρός τον Πατέρα, και πάσαν την κρίσιν και την τιμήν παρ'εκείνου υποδεχόμενον

(Αποστολικαί Διαταγαί, Ε΄, ΧΧ 10, ΒΕΠ 2,92)
Αγία τριάδα


Εθεώρουν έως ότου θρόνοι ετέθησαν και παλαιός ημερών εκάθητο, και το ένδυμα αυτού λευκόν ωσεί χιών, και η θρίξ της κεφαλής αυτού ωσεί έριον καθαρόν... εθεώρουν εν οράματι της νυκτός και ιδού μετά των νεφελών του ουρανού ως υιός ανθρώπου ερχόμενος ην και έως του παλαιού των ημερών εφθασε...

(Δανιήλ Ζ', 9 και 14)



"Πιστεύοντες εις ένα Θεόν εν Τριάδι ανυμνούμενον, τας τιμίας Αυτού εικόνας ασπαζόμεθα."

(Πρακτικά εβδόμης Οικουμενικής συνόδου, Τόμος Β' σελ. 883)

Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2016

Πνίγουν Χριστιανούς μετανάστες.

Ένας μουσουλμάνος μετανάστης δικάζεται στην Ισπανία, διότι κατηγορείται για τη δολοφονία με «θρησκευτικό κίνητρο» έξι χριστιανών προσφύγων, συμπεριλαμβανομένου ενός πάστορα, κατά το ταξίδι τους στην Μεσόγειο από την Αφρική προς την Ευρώπη, τονίζουν τα διεθνή ΜΜΕ.

Ο Καμερουνέζος καπετάνιος του σκάφους έριξε στην θάλασσα τους άτυχους ανθρώπους, πετώντας τους μια ξύλινη σανίδα και καταδικάζοντάς τους στην ουσία σε βέβαιο θάνατο, επειδή αυτοί έψελναν χριστιανικές προσευχές.

Ο νιγηριανός πάστορας υποβλήθηκε σε φρικτή κακοποίηση πριν πνιγεί, έγραψε ο δημόσιος κατήγορος πριν από την έναρξη της δίκης στην Αλμερία, στην νοτιο-ανατολική Ισπανία.

«Τον τραυμάτισε άσχημα πριν τον ρίξει στη θάλασσα», φώναξε ο εισαγγελέας, σύμφωνα με την Telegraph.

Οι μουσουλμάνοι γενικά θέλουν να ταπεινώνουν τους μετανάστες χριστιανούς, κλέβοντας τα χρήματά τους και προσπαθώντας να τους αφαιρέσουν όλα τα χριστιανικά σύμβολα, εικόνες και σταυρούς, αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες .

Ο Καμερουνέζος μουσουλμάνος καπετάνιος βρέθηκε να κατέχει 1.500 ευρώ σε μετρητά, τα οποία βούτηξε σύμφωνα με τους μάρτυρες, από τα θύματα του πριν από τις δολοφονίες.

Τουλάχιστον 21 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους κατά τη διάρκεια της καταστροφικής διέλευσης, αλλά μόνο ένα σώμα ξεβράστηκε.

Ο εισαγγελέας ζήτησε 15 έτη φυλάκιση για τη δολοφονία με την επιβαρυντική σήμανση των «θρησκευτικών κινήτρων », κάτι όμως που ανεβάζει την ποινή του στα 90 έτη.

Παρόμοια περίπτωση «θρησκευτικής σφαγής» συνέβη κατά τη διάρκεια διέλευσης μεταναστών από τη Λιβύη προς την Ιταλία τον Απρίλιο του περασμένου έτους.

Δεκαπέντε μουσουλμάνοι μετανάστες συνελήφθησαν μετά την άφιξή τους στη Σικελία για δολοφονία 12 χριστιανών των οποίων τα σώματα έριξαν στη θάλασσα.
 
Πηγή: stoxos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναζητηση

Αναγνώστες