Δεν υπάρχει άλλος σίγουρος δρόμος σωτηρίας, εκτός από το να εξομολογείται ο καθένας σε πατέρες με πολλή διάκριση και από αυτούς να παίρνει οδηγίες για την αρετή και να μην ακολουθεί το δικό του θέλημα.

(Άγιος Ιωάννης Κασσιανός ο Ρωμαίος.)







Τούτον Δανιήλ υιόν ανθρώπου λέγει είναι, ερχόμενον πρός τον Πατέρα, και πάσαν την κρίσιν και την τιμήν παρ'εκείνου υποδεχόμενον

(Αποστολικαί Διαταγαί, Ε΄, ΧΧ 10, ΒΕΠ 2,92)
Αγία τριάδα


Εθεώρουν έως ότου θρόνοι ετέθησαν και παλαιός ημερών εκάθητο, και το ένδυμα αυτού λευκόν ωσεί χιών, και η θρίξ της κεφαλής αυτού ωσεί έριον καθαρόν... εθεώρουν εν οράματι της νυκτός και ιδού μετά των νεφελών του ουρανού ως υιός ανθρώπου ερχόμενος ην και έως του παλαιού των ημερών εφθασε...

(Δανιήλ Ζ', 9 και 14)



"Πιστεύοντες εις ένα Θεόν εν Τριάδι ανυμνούμενον, τας τιμίας Αυτού εικόνας ασπαζόμεθα."

(Πρακτικά εβδόμης Οικουμενικής συνόδου, Τόμος Β' σελ. 883)

Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2017

Κομμουνιστική Ιστορία - The Soviet Story

Προσοχή! Βίντεο με πολύ σκληρές εικόνες, βλέπετε με δική σας ευθύνη και μόνο.

Οι θεωρίες του Κάρλ Μάρξ εφαρμοσμένες στη πράξη από τους Λένιν και Στάλιν. Ο γνωστός Μαρξισμός Λενινισμός. Ο Στάλιν κατάφερε μόνο σε ένα χρόνο να εξοντώσει 7.000.000 Ουκρανούς. Τους καταδίκασε εις θάνατον δια της ασιτίας. Μωρά, ηλικιωμένοι, γυναίκες, έφηβοι, μητέρες, νέες κοπέλες, πέθαναν αργά αργά από την πείνα. Για την δημιουργία του νέου σοβιετικού ανθρώπου. Μάθετε σε ποιά εφημερίδα και από ποιόν αναφέρθηκε πρώτη φορά η απεχθής έκφραση ''φυλετικά σκουπίδια'' εν έτει 1849!

Δείτε πως συνεργάστηκαν τα ναζιστικά SS με την ΝKVD, την μυστική αστυνομία του Στάλιν, εναντίον των Εβραίων, πώς παρέδιδαν οι κομμουνιστές τους Εβραίους στους Ναζί και άλλα άγνωστα κομμάτια της ιστορίας.
 
Εθνικοσοσιαλισμός και κομμουνισμός οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος. Μία διαστρέβλωση του κοινοτισμού του Χαίγκελ. Μία κυριαρχία του διαβόλου στις καρδιές των ανθρώπων που εν ονόματι της πολιτικής ιδεολογίας τους δολοφονούσαν συνανθρώπους τους. Οι μεν γιατί τους θεωρούσαν ταξικούς εχθρούς, οι δε λόγω χρώματος και καταγωγής!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναζητηση

Αναγνώστες