Δεν υπάρχει άλλος σίγουρος δρόμος σωτηρίας, εκτός από το να εξομολογείται ο καθένας σε πατέρες με πολλή διάκριση και από αυτούς να παίρνει οδηγίες για την αρετή και να μην ακολουθεί το δικό του θέλημα.

(Άγιος Ιωάννης Κασσιανός ο Ρωμαίος.)







Τούτον Δανιήλ υιόν ανθρώπου λέγει είναι, ερχόμενον πρός τον Πατέρα, και πάσαν την κρίσιν και την τιμήν παρ'εκείνου υποδεχόμενον

(Αποστολικαί Διαταγαί, Ε΄, ΧΧ 10, ΒΕΠ 2,92)
Αγία τριάδα


Εθεώρουν έως ότου θρόνοι ετέθησαν και παλαιός ημερών εκάθητο, και το ένδυμα αυτού λευκόν ωσεί χιών, και η θρίξ της κεφαλής αυτού ωσεί έριον καθαρόν... εθεώρουν εν οράματι της νυκτός και ιδού μετά των νεφελών του ουρανού ως υιός ανθρώπου ερχόμενος ην και έως του παλαιού των ημερών εφθασε...

(Δανιήλ Ζ', 9 και 14)



"Πιστεύοντες εις ένα Θεόν εν Τριάδι ανυμνούμενον, τας τιμίας Αυτού εικόνας ασπαζόμεθα."

(Πρακτικά εβδόμης Οικουμενικής συνόδου, Τόμος Β' σελ. 883)

Τρίτη 9 Ιανουαρίου 2018

Fwd: δολοφονική απόπειρα εναντίον τριών χριστιανών.

Δολοφονική επίθεση στο κέντρο της Αθήνας από μουσουλμάνους σε 3 μετανάστες που έγιναν χριστιανοί.



Πριν από λίγες ημέρες, υπήρξε δολοφονική απόπειρα εναντίον τριών χριστιανών, από φανατικούς Παλαιστίνιους και Αφγανούς μουσουλμάνους.

Είναι νέοι χριστιανοί, ηλικίας 22 ετών, που επισκέπτονται την Εκκλησία μας τους τελευταίους μήνες. Τους μαχαίρωσαν μπροστά στους περαστικούς στην οδό Ακαδημίας στο κέντρο της Αθήνας, κοντά στο σταθμό του μετρό ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ, επειδή έγιναν Χριστιανοί.

Ένας από αυτούς, ο Erfan έμεινε στη μονάδα εντατικής θεραπείας για περίπου 2 εβδομάδες. Έχει μαχαιρωθεί 3 φορές στην πρόσθια αριστερή πλευρά του ημιδιαφράγματος ακριβώς κάτω από την καρδιά. Υπήρξε επίσης ένας τραυματισμός στο στήθος και τον σπλήνα, καθώς και στην σπονδυλική στήλη. Έγινε εγχείρηση σπληνεκτομής, η διάτρηση του ημιδιαφράγματος αποκαταστάθηκε και ένα συνθετικό πλέγμα τοποθετήθηκε στην κοιλιακή χώρα.

Χρειάζονται αμέσως ένα διαμέρισμα για ύπνο και ανάρρωση, επειδή δεν μπορούν να επιστρέψουν στο προηγούμενο διαμέρισμά τους. Η ζωή τους μπορεί να κινδυνεύσει από τους μουσουλμάνους συγκατοίκους τους, που τους πιέζουν να εγκαταλείψουν τον Χριστιανισμό. Χρειάζονται επίσης οικονομική βοήθεια επειδή οι γιατροί τους έδωσαν άδεια ασθενείας με απαγόρευση εργασίας για τουλάχιστον 6 μήνες.

Παρακαλώ βοηθήστε τους – Δημήτρης Αργυρόπουλος

Πηγή: http://redskywarning.blogspot.gr/2018/01/3_7.html

(Σχόλιο Εγκολπίου: Αναδημοσιεύουμε την παραπάνω είδηση με πάσα επιφύλαξη.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναζητηση

Αναγνώστες